Pensiunea noastră este situată la intrarea în Corund, în locul cel mai frumos al fostei bazină saliferă, la 26 km de Odorheiu Secuiesc.

Pensiunea noastră este situată la intrarea în Corund, în locul cel mai frumos al fostei bazină saliferă, la 26 km de Odorheiu Secuiesc. La capătul curţii se prelinge un pârâu, peste acesta pădurea este înverzită şi păsările cântă. Cei care dores să se odihnească şi să se relaxeze aleg locul cel mai potrivit dacă se cazează la noi.

Pensiunea dispune de 8 camere, 4 camere pentru 3 persoane si 4 camere pentru 2 persoane, fiecare camera are baie proprie si este dotata si cu televizoare inteligente, WiFi si uscător de păr. Fiecare cameră are mobilier masiv pictat, cu motive tradiționale secuiești, fiecare cameră este diferită. Există, de asemenea, o sufragerie, un lounge și o bucătărie utilată la parter și o terasă comună mare în aer liber.

Pentru maşini stă la dispoziţie o parcare sigură şi spaţioasă, unde parcarea este uşoară. Casele sunt situate lângă drumul principal.

Cu fiesare casuta are o singura cameră, cu baie proprie
5 camere in total, cu baie proprie, separata

Din această:
• 1 o casute de 5 persoane – pat dublu + pat suprapus + pat simplu + baie interioară proprie
• 1 o casute de 4 persoane – pat dublu + pat suprapus + baie interioară proprie
• 1 o casute de 2 persoane – pat dublu + baie interioară proprie
• 2 casute de 3 persoane – pat dublu + pat simplu + baie interioară proprie

NOPȚII FRUMOASE

Iluminarea face conversațiile de seară plăcute.

Dacă sunt în căutarea frumusețea, curățenia, atenția și bunătatea pentru odihna lor.